Kontrollpanelen

Vår kontrollpanel har utformats för att erbjuda dig en heltäckande och intuitiv användarupplevelse. Det är en allomfattande kontrollpanel som ger ett brett utbud av funktioner, så att du kan anpassa och kontrollera din visnings- eller sändningsupplevelse helt. Här är en kort översikt över några funktioner:

  1. Resultattavla: Med den här funktionen kan du visa poäng i realtid. Den är anpassningsbar för att passa det specifika poängsystemet för olika sporter eller spel, och du kan till och med anpassa utseendet och känslan för att matcha ditt varumärke eller tema.
  2. Overlay: När du streamar en match fungerar overlay som värdefullt tillägg till sändningen. De ger en möjlighet att förbättra tittarupplevelsen genom att visa relevant information och bilder. Streamers kan justera overlay enligt deras preferenser via kontrollpanelen, för att säkerställa att det kompletterar innehållet som streamas.
  3. Statistik: Vår plattform tillhandahåller ett omfattande utbud av statistiska verktyg. Du kan välja vilken statistik som ska visas, hur den ska visualiseras och var den ska placeras på skärmen.
  4. Spelare: Med den här funktionen kan du hantera spelarinformation. Du kan lägga till, importera, exportera eller ta bort spelare.

Med dessa funktioner ger vår kontrollpanel dig verktygen för att anpassa din sändnings- eller visningsupplevelse till dina exakta preferenser, vilket gör det enkelt att hantera även de mest komplexa sport- eller spelevenemang. Oavsett om du är en professionell, en passionerad sportfantast eller en tillfällig tittare, är vår kontrollpanel utformad för att tillgodose dina behov.

Racketscore Control Panel
Racketscore Control Panel - Scoreboard
Racketscore Control Panel - Overlay