Overlay

När du streamar en match fungerar overlay som värdefullt tillägg till sändningen. De ger en möjlighet att förbättra tittarupplevelsen genom att visa relevant information och bilder. Streamers kan justera overlay enligt deras preferenser via kontrollpanelen, för att säkerställa att det kompletterar innehållet som streamas.

För att ändra overlay har streamers tillgång till en kontrollpanel. Inom detta gränssnitt kan de göra justeringar som att ändra storlek på eller flytta element, ändra genomskinlighet eller färgschema och lägga till eller ta bort specifik information. Denna kontrollnivå gör det möjligt för streamare att skräddarsy overlay för att matcha deras varumärke, stil och behoven för den specifika matchen som streamas.

Processen för att justera överlägget kan variera beroende på vilken streamingplattform eller programvara som används. De flesta plattformar erbjuder dock användarvänliga kontrollpaneler eller inställningsmenyer som gör det möjligt för streamare att enkelt anpassa sina överlagringar i realtid, vilket säkerställer en sömlös integrering av overlay med livematchstreamingen.

Example Overlay Racket Score